دانلود طرح توجیهی کود کمپوست Compost
کمپوست پسماندهای آلی تجزیهشده و نسبتاً پایدار حاصل فرایند پوسش هستند و پوسش یا کمپوست کردن عمل پوساندن و تجزیه بقایای گیاهی، حیوانی یا زبالههای شهری همچنین لجن فاضلاب است که تحت شرایط خاص و روشهای گوناگون انجام میگیرد.
این عمل شاید کهنترین روش بازیافت باشد. مواد آلی موجود در توده مصرفی برای کمپوست از ضایعات کشاورزی، مواد خوراکی و زباله هایی است که از راه تجزیه هوازی و بیهوازی به خاک سیاه و سفید غنی تبدیل میشوند که به عنوان کود در کشاورزی مصرف میشود. فرایند کمپوست بسیار ساده است و بهدست افراد با تجربه در خانههای خود، کشاورزان در زمینهای شان، و به شکل صنعتی نیز انجام میشود. کمپوست حاصل فعالیت بیولوژیکی میکروارگانیسمهایی است که توانایی شکستن مولکولهای درشت مواد آلی را دارا میباشند.
با دانلود طرح توجیهی کود کمپوست درخواهید یافت که این کود که از پسماندهای کشاورزی، خانگی و خوراکی تولید میشود یکی از عالیترین کودها برای مصارف کشاورزی بهشمار میرود و تولیدکنندگان گل و گیاه نیز امکان بهرهگیری از این کود را دارند. منیزیم و فسفات موجود در این کود سبب آبرفتی شدن خاکهای کشاورزی و جذب سریع تر مواد مغذی درون خاک میشود.
کمپوست، خاک بسیار غنی و مورد استفاده است که در مکانهایی همچون در باغها، محوطه سازی، باغداری، و کشاورزی به عنوان کود بکار میروند. کمپوست به عنوان یک آفت کش طبیعی برای خاک نیز میباشد. در خاک پوسال اکوسیستمها برای کنترل فرسایش، زمین و جریان بهسازی خاک، ساخت و ساز تالاب، و به عنوان پوشش دفن زباله بسیار مفید است.
طرح توجیهی کود کمپوست در مورد کود کمپوست (به انگلیسی Compost) و نحوه تولید آن در قالب فایل PDF قرارداده شده است. این طرح های امکان سنجی با وجود آنکه در این مطالعات در سالهای قبل می باشد ولی از نظر فنی می تواند کمک کننده سرمایه گذاران و کارافرینان باشد.
گزارش های طرح توجیهی کود کمپوست شامل اطلاعاتی مانند تعداد پرسنل، میزان سرمایه گذاری، محصول و مواد اولیه و ….می باشد که به سفارش سازمانها و ارگانهای مختلف مانند شرکت شهرکهای صنعتی استان خوزستان و توسط شرکت های مهندسین مشاور در سالهای 1385-1387 تدوین شده است.
جهت تدوین طرح توجیهی کود کمپوست و یا به روز رسانی طرح های توجیهی کود کمپوست پیوست با مهندسین مشاور پرجیوا تماس بگیرید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.