بانک ملت به موجب مصوبهی مورخ 29 آذر 1358 مجمع عمومی بانکها از ادغام بانکهای تهران، داریوش، بینالمللی ایران، عمران، بیمهی ایران، ایران و عرب، پارس، اعتبارات تعاونی و توزیع، تجارت خارجی و فرهنگیان در تاریخ 31 تیر 1359 تشکیل و با شماره 38077 در ادارهی ثبت شرکتها به ثبت رسید و عملیات اجرایی بانک از همان تاریخ آغازشد. با ادغام بانک ها، سرمایهی اولیهی بانک ملت به سی وسه میلیارد و پانصدمیلیون ریال رسید. به استناد مجمع عمومی فوقالعاده بانکها (مورخ 17 فروردین87) و تصویب نامه هیأت محترم وزیران (شماره 68985/ت 37925 مورخ 2 مرداد 86) شخصیت حقوقی بانک ملت به سهامی عام تبدیل گردید. بانک ملت در حال حاضر با سرمایه 262043 میلیارد ریال یکی از بزرگ ترین بانکهای کشور است که درچارچوب دولت جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند. مهمترین راهبردهای بانک ملت توسعهی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت روابط مشتریان، بهبود کیفیت خدمات، توسعه منابع انسانی و بهبود شاخصهای عملکرد است. برای دستیابی به این راهبردها، اهدافی همچون رشد و بهرهوری بانک، سوددهی و ارائه خدمات مناسب به مشتریان، شناخت نیازها و دستهبندی مشتریان و فرآیندهای مربوط به سود، آموزشهای استراتژی محور، فنآوری نوین بانکی و همسوسازی اهداف فردی، بخشی و سازمانی ترسیم شدهاست.
تسهیلات به طرح کسب و کار
طرح یا پروژه عبارت است از مجموعهای از اجزا و برنامه های اجرایی زمانبندی شده برای ایجاد یک واحد تولیدی (صنعتی ، معدنی و کشاورزی) و خدماتی و ساختمانی با بودجه ای لازم به منظور تولید کالا و یا ارائه خدمات مشخص یا توسعه و ارتقاء آنها در جهت تامین قسمتی از نیاز جامعه (تقاضا) و توسعه اقتصادی کشور.
مراحل بررسی طرح
مراحل بررسی طرح در راستای تخصیص بهینه منابع، برگشت بموقع منابع، کسب سود و اثرگذاری ایجاد واحدهای تولیدی بر اقتصاد کشور، ضرورت دارد طرحهای ارائه شده با دقت کامل مورد بررسی واقع شود و اطیمنان حاصل گردد که : اجرای طرح و بهره برداری از آن از نظر اقتصادی در اولویتهای تعیین شده قرار دارد و تقاضا برای محصول و یا خدمات مورد نظر وجود دارد . طرح از نظر فنی قابل اجرا بوده و حدود مشخصات اجزا آن متناسب با فعالیت و محصول مورد نظر می باشد و امکانات در نظر گرفته شده برای اجرای طرح در رسیدن به اهداف تعیین شده با بودجه مشخص و زمان تعیین شده از تناسب قابل قبولی برخوردار است. اجرای طرح و بهره برداری از آن از نظر مالی دارای سود آوری و بازدهی متناسب بوده و گردش وجوه نقدی آن برای انجام تعهدات در سررسید های تعیین شده کافی باشد. صلاحیت و اهلیت مدیران و مجریان طرح مورد تائید باشد. جهت تحقق اهداف فوق ، طرحهای ارسالی به اداره کل بررسی طرحها در گروههای کارشناسی از جنبههای اقتصادی ، فنی و مالی و عندالزوم حقوقی و ارزی مورد بررسی قرار گرفته و نتایج حاصل از بررسی ها در قالب گزارشهای کارشناسی متناسب با حدود اختیارات تفویض شده در کمیتههای اعتباری مرکز، عالی و هیأت عامل محترم بانک مطرح و تصمیم مقتضی اتخاذ میگردد.
در زیر می توانید کلیه اطلاعات و فرمت طرح توجیهی شهرداری جهت اخذ تسهیلات و وام بانکی را دانلود نمایید.
در صورت تمایل به تکمیل فرمت طرح توجیهی توسط مهندسین مشاور پرجیوا، می توانید فرم سفارش طرح توجیهی را تکمیل و یا از راه های ارتباطی درتماس با مابا مشاوران پرجیوا تماس بگیرید.